Litt om meg

Velkommen til Smak av Himmel. Hyggelig at du stakk innom!

Jeg heter Caroline er 25 år og bor i Oslo sammen med forloveden min og vår skjønne Jonathan. Jeg elsker å lage sunn og næringsrik mat til oss og de rundt oss! Å samles rundt det gamle trebordet til et deilig måltid er det beste som finnes. Jeg håper jeg kan inspirere deg med denne bloggen til også å være kreativ og eksperimentere med gode råvarer på kjøkkenet.

Jeg er opptatt av ekte, naturlig, ren og smakfull mat – sunn mat for meg er fersk, ikke labaratorieprodusert eller kjemibasert, helst økologisk, og gjerne kortreist.

NB! Det er gøy å eksperimentere med ekte, naturlige råvarer, og det er godt for oss å spise sunnere – men ideene om sunn kost må for all del ikke gå ut over dine sosiale relasjoner eller mentale helse. Noen dager er det faktisk ikke mulig å leve kun på sunn, næringsrik kost. Men i all hovedsak er jeg obs på hva jeg putter i meg selv og andre, og jeg ønsker å lage næringsrik mat som vi kan leve godt og lenge på, men som samtidig ser fristende ut og ikke minst smaker digg.

Jeg håper du kan bruke oppskriftene som utgangspunkt til å lage dine egne kunstverk 🙂 

IMG_0821

0 thoughts on “Litt om meg

  1. Pingback: Ukens matblogger: Smak av Himmel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *