Mine egenproduserte varer

I helgen (22-23 august), selger jeg egenproduserte varer på Sommermarked på Bærums verk. Jeg skal dele bod sammen med min venninne Vibeke, som bla selger hennes deilige hjemmelagde hudprodukter (som er utelukkende det vi bruker på huden her i huset. Til og med mannen er overbevist!). Jeg håper du kommer innom og hilser på og smaker på det jeg har å tilby.

Like om hjørnet er også nettbutikken min, som blir å finne via bloggen. Her skal jeg selge de samme varene, som jeg sender land og strand, innland eller utland. Jeg kan i noen tilfeller også levere på døra dersom du bor i Oslo/Bærum. I nettbutikken vil det dukke opp andre, nye og gode ting etterhvert også.

Foreløpig er dette mine egenproduserte saker;

BROWNIES MIX

IMG_6254

Denne tørrmiksen er genial å ha i skapet. Uventet besøk? Bare sleng sammen denne på et par minutter og du har en himmelsk deilig brownies å servere. Steketiden er kort og du trenger bare 1 bolle å blande i, så dette går virkelig fort. Miksen er laget av; speltmel, kokossukker, rårørsukker, kakao, vaniljesukker, bakepulver og havsalt. Intet skummelt er tilsatt. Alle ingredienser er økolgiske og av topp kvalitet. Du tilsetter selv egg og smeltet meierismør.

Denne koster 89 kroner

BLØTLAGT GLUTENFRI NØTTE GRANOLA

IMG_6079

IMG_6088

IMG_6096

Luksusgranola som smaker like godt alene som på en kule vaniljeis eller i frokostskålen med melk og noen friske bær. Smaken er litt karamellaktig. Min personlige favotitt. Nøttene og solsikkekjernene er bløtlagt i et surt miljø for å bryte ned antinæringsstoffer og for å gjøre granolaen lettere fordøyelig.

Denne koster 89 kroner

KLASSISK HAVRE & KOKOS GRANOLA

Her har vi en klassisk granola/musli laget på havregryn, mandler og kokos. Denne har jeg både i en bløtlagt variant, og i en ikke-bløtlagt variant. Grunnen til det er at konsistensen på den bløtlagte ikke blir like sprø som den som ikke er bløtlagt. Så man får velge hva som er viktig for en selv.

Denne koster 79 kroner

 

Inntil nettbutikken åpner, så tar jeg imot bestillinger pr mail caroline@feelinggreat.no eller post@smakavhimmel.com

 

Del dette:

2 thoughts on “Mine egenproduserte varer

  1. Nei pokker! Det her er det som skjer når man sjekker Bloglovin for sent altså.. jeg bor jo på Bærums Verk, så jeg kunne jo kommet innom og sjekket ut produktene dine! Så irriterende!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *