Livet som andelsbønder

Drømmen vår om ekte gårdsliv må vente litt på seg, men heldigvis kan vi nyte en smakebit av det likevel – som andelsbønder på Virgenes gård. Her dyrkes det både grønnsaker og korn uten kunstgjødsel og sprøytemidler, grisene boltrer seg så fritt som bare dét, hønene er lykkelige og kuene smiler (nesten, da). Her plukker vi våre egne jordbær og grønnsaker, henter egg fra hønsehuset, får mel som bonden har malt selv, og vi får kjøtt fra gris og okse på gården. Bonden her er en av de som står bak «Grøstad» produktene, så disse får vi også her på gården. Bedre kan det neppe bli! Barna koser seg glugg med å hjelpe til, og det er selvsagt stor stas å hilse på dyrene. Det er veldig viktig for meg å lære Jonathan hvor maten vår kommer fra, og å vise han hva som faktisk er mat. En tur på butikken idag illustrerer dessverre ikke det. Idag plukket vi med oss jordbær, salat, squash, reddiker, spinat, knutekål, egg, mel, bacon, servelat og deilige pølser. Her er noen bilder fra dagen vår på Virgenes idag! Kanskje du lar deg inspirere til å bli andelsbonde selv?

IMG_5516

IMG_5531

IMG_5529

IMG_5512

IMG_5508

IMG_5456

IMG_5465

IMG_5481

IMG_5485

IMG_5486

IMG_5487

IMG_5527

IMG_5518

IMG_5417O

…Rett hjem å lage pavlova med jordbærene!

Del dette:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *