Sukkerfri Sjokolademelk (eller kakao)!

IMG_8312

Jeg elsket alltid Oboy som liten. Vi fikk det bare når vi var på hytta, eller en sjelden gang i helgene, og dette gjorde det jo enda mer spennende, selvfølgelig… Så ble jeg stor, og nå – nå kan jeg drikke så mye Oboy jeg vil! Men nå vil jeg ikke ha det lenger. Haha. Heldigvis er det superenkelt å lage et sunt alternativ som faktisk smaker enda bedre!

Til 1 stor kopp trenger du:

1 kopp upasteurisert ferskmelk (eller H-melk, gjerne fra Rørosmeieriet, denne er lavpasteurisert)
3 Helios dadler
1 toppet ts. råkakao (du kan også bruke vanlig kakaopulver)
En bitteliten klype havsalt

Kjør ingrediensene i en blender og nyt med isbiter, eller varm den opp over svak varme for en deilig kopp kakao!

IMG_8307

Dette innlegget er sponset.

Del dette:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *