Grønn Babysmoothie

20141008-185326.jpg

Lite livstegn fra oss! Vi er på ferie i Spania og nyter livet til det fulle. Jonathan har så smått begynt med fast føde, og jeg tenkte jeg skulle dele denne grønne babysmoothien han elsker med dere! Den er superenkel, god på smak og har flere nyttige næringstoffer for småtroll; masse vitamin C, vitamin K, antioksidanter og gode fettsyrer. Fint å blande noe grønt med noe søtt, så smaken ikke blir kjedelig for de små som er vant med søt melk.

Til 1 god babyporsjon trenger du:

1 liten håndfull dampet brokkoli
1/2 mango
1 ts kaldpresset olivenolje (ex virgin)
Litt av dampvannet

(Trenger jeg å si at du bør velge økologisk? Kun det beste er vel godt nok for din lille skjønne?)

La den dampede brokkolien avkjøle seg bittelitt før du kjører den sammen med mango og litt av dampvannet i en blender. Ha i litt og litt vann så du får den konsistensen ditt barn liker. Bland i oljen likefør servering.

20141008-185012.jpg

20141008-185332.jpg

Del dette:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *